• Bouwen of verbouwen,
    Wij hebben het materiaal

  • De allerbeste prijzen
    Vlotte levering

  • Graag snel en online?
    Probeer onze nieuwe webshop
    Shop

Onze specialiteiten

Natuursteen

Natuursteen heeft een tijdloos en natuurlijk uiterlijk en is bovendien duurzaam. Dank zij de rechtstreekse import kunnen wij een heel gamma zeer scherp geprijsde producten aanbieden.

Ramen & Deuren

Ramen en deuren in PVC aluminium of hout.
Dubbel, driedubbel of vierdubbel glas.
Kw 1,1 1,0 0,7 0,5
Renolit folie of alle ral kleuren

Bouwmaterialen

Dit is een losse rubriek waarin we allerhande koopjes en loten waar we de hand op kunnen leggen, te koop aanbieden. Deze rubriek kan dag na dag veranderen. Gelieve deze pagina regelmatig te bezoeken.

Tevreden klanten

Klanten
Partners

Waarom
ons?

We focussen op de zaken die u belangrijk vindt. We garanderen altijd een zeer scherpe prijs. Hiervoor krijgt u naast kwaliteit, ook het gemak van een vlotte levering. En dankzij onze webshop kan u dit alles verkrijgen vanuit uw comfort zone.
Wij beginnen niet aan onmogelijke opdrachten. Indien wij geen goede prijs kunnen bieden, dan bieden we het niet aan. Het verkopen van gebakken lucht is niet onze specialiteit en zal het ook niet worden. Niet de verpakking is belangrijk, wel de inhoud.
Wij werken met een gamma aan leveranciers en koerierdiensten, van Kiala tot Bpost van DPD tot UPS. Dit breed gamma van diensten zorgt voor een optimale levering. Voor grote hoeveelheden of zware artefacten komen we recht aan huis met een vrachtwagen met loskraan.
De wereld ligt binnen handbereik vanuit uw bureaustoel.
Geen tijd verspillen, geen verplaatsingen meer prijsvergelijkingen met een muisklik.
Kom u uit Tongeren of uit Alveringem via de PC is het allemaal even dichtbij.